pie-chart-wij-werken-voor

Flexibele HR partner voor MKB, DGA en intermediairs

Help! Druk? Geen tijd meer voor de salarisadministratie of HR administratie? Wij van white orange willen graag jouw flexibele HR partner zijn. Klein bedrijf, middelgroot bedrijf, multinational of intermediair….het maakt niet uit. Wij werken samen met een verscheidenheid aan klanten; van landelijk opererende belastingsadviesbureaus tot de tandarts om de hoek.


white orange is HR partner voor:

Accountants

Als accountantskantoor of administratiekantoor ben je gespecialiseerd in bijvoorbeeld belastingaangiftes, financiële administraties en jaarrekeningen samenstellen. Maar bied je je klanten ook HR advies en een loonadministratie aan?

Expats

Als internationaal opererende onderneming in Nederland wil je kunnen vertrouwen op een correct, tijdige payroll voor expats. Bij white orange weten wij hoe dit in zijn werk gaat en regelen wij dit voor jouw binnen- en buitenlandse werknemers.

DGA's

Als directeur of grootaandeelhouder ben je verplicht om een salarisadministratie voor DGA te voeren: loon, werkkostenregeling, vrijstellingen, privébijtelling voor de auto van de zaak, de gebruikelijkheidstoets en nog veel meer…

Ondernemer

Als je personeel in dienst neemt krijg je er een flinke verantwoordelijkheid bij. Ook qua (verplichte) salarisadministratie. Het kost tijd, is ingewikkeld en vergt up-to-date kennis. Dat wil je als ondernemers toch niet allemaal zelf doen?

Drukke werkweek als MKB, DGA en intermediar? Als flexibele HR partner neemt white orange jouw werk uit handen.